1 augustus 2012

Over StukTV

StukTV maakt vernieuwende, spraakmakende, bizarre, humoristische en uitdagende content. Presentatoren Giel, Thomas & Stefan gaan STUK voor jou, en vermaken je wekelijks met series zoals Jachtseizoen en De Kluis.

Met meer dan 2,5 miljoen abonnees op YouTube, honderdduizenden volgers op social media als InstagramFacebook en Tiktok en miljoenen views per maand is StukTV één van de grootste online entertainmentplatformen van Nederland.

Vanaf 2012 voerden Giel, Thomas en Stefan iedere woensdag een opdracht die door de kijkers werd bepaald. Vanaf 2021 is er besloten om te stoppen met deze opdrachten, omdat het tijd werd voor iets nieuws. Sindsdien richt het team zich op het ontwikkelen en produceren van vernieuwende, high quality content op YouTube en online platformen.

Maar STUK gaat verder. We produceren muziek waarmee we de streaming-lijsten proberen te veroveren. En we breken graag de tent af bij ieder feestje waar wij achter de draaitafels kruipen. We hebben een eigen merchandise-lijn. En we verschijnen regelmatig op de ouderwetse televisie, zo ook onze hitseries zoals Het Jachtseizoen! Kortom: StukTV is overal en we zijn nog lang niet klaar met het internet en alles daaromheen te veroveren!

ACHTER DE SCHERMEN

TeamSTUK: Daniël Lippens
Extra
TeamSTUK: Daniël Lippens
Deel & reageer!
Download de STUK-app!

Download de STUK-app!

>2.6mln abonnees>1.4mln volgers>167k volgers>175k luisteraars>124k volgers
Over StukTVFAQHuisregelsVacaturesPartnership / adverterenContactPrivacyverklaringCookieverklaringGebruikersvoorwaarden

© 2024 STUKTV