Extra

10 januari 2023

TeamSTUK: Jeroen

Hey, kan je ons wat vertellen over jezelf?

Ook hoi! Jeroen Smolders hier, ook wel eens Grote Smurf genoemd. Zesendertig jaar. Eigenlijk hartstikke bejaard dus, maar wat wil je als smurf van het eerste uur?!

Ik ben tien jaar geleden op een terras in Uden bij Giel aan tafel belandt. Op een bierviltje schreven we toen op: “de kijker bepaalt – wij gaan STUK voor jou!” De rest is geschiedenis.

Ik ben niet voor niets in de media terecht gekomen: film en televisie is mijn passie. Op de middelbare school was ik al degene die altijd de camera erbij pakte en filmpjes maakte en monteerde. Tijdens mijn opleiding Media & Entertainment Management in Rotterdam ben ik daar verder mee gegaan, om vervolgens als producer in de televisie terecht te komen en te mogen werken aan programma’s zoals Wipeout, Ontvoerd en Op de Vlucht.

Monteren en filmen was een passie, maar in mijn werk kon ik toen niet alles kwijt. Naast mijn doordeweekse baan timmerde ik samen met Giel, Thomas en Stefan aan StukTV. Een projectje wat een klein beetje uit de hand is gelopen 😉

Oh, je vroeg ook om mijn hobby’s? Ik speel graag piano en een beetje gitaar. Ik probeer wat te sporten (zie je niet aan mij, maar ik doe m’n best). Ik onderneem graag originele activiteiten met vrienden, en vind het heerlijke om stukje bij beetje meer van de wereld te zien.

Ik moest het zeker kort houden hier? Sorry, niet gelukt!

Alt text for the image

Wat is je functie binnen Team Stuk?

We noemen het Brand & Content Manager. Oftewel, verantwoordelijk voor het merk StukTV en de content die we maken. Dat klinkt hartstikke saai, maar het betekent eigenlijk dat ik de hele dag bezig ben om te zorgen dat het Team de vetste content voor jou produceert. Iedere dag is anders.

Wat is je grootste blunder die je hebt gemaakt op de werkvloer/op de set?

Ohjee, ik ga al een tijdje mee, dus dat zijn er nogal veel vrees ik. Wij hebben bij TeamSTUK de gewoonte dat je bij een blunder een kratje bier voor het Team moet halen. Nou, we kunnen nog aardig wat avondjes doorhalen op enkel mijn blunders. Van het vergeten de audiorecorders te laten draaien op belangrijke momenten, het verkeerd inladen van opgenomen beelden tot cruciale fouten in de montage van Het Jachtseizoen: ik mag ze denk ik allemaal wel noteren.

Wat vind je het leukst om te doen?

Het leukste vind ik om kennis en ervaring over te dragen aan de rest van het Team. Als ik zie dat ze daarvan groeien en steeds toffere dingen maken, word ik hartstikke blij.

Wat voor werk zou je doen als StukTV niet bestond?

Ik werkte al bij de televisie voor StukTV, dus vermoedelijk deed ik ongeveer hetzelfde werk maar dan voor bijvoorbeeld RTL of SBS. Maar dat was nooit zo leuk geweest als de rollercoaster die we met StukTV meemaken!

Alt text for the image

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben het meest trost op ‘StukTV’: wat we met zijn allen hebben neergezet, is niet te bevatten tof!

Wat is je mooiste/ grappigste/ leukste moment met Team Stuk?

Heel moeilijk te kiezen! Als je met Giel, Thomas en Stefan werkt, is geen moment echt saai. Maar, ik denk dat de legendarische teamuitjes bovenaan mijn lijstje zijn van geweldige momenten.

We weten allemaal dat de jongens heel flauw kunnen zijn. Hoe is het nou om samen met Giel, Thomas en Stefan samen te werken?

Hier moet ik kiezen tussen ‘bloedirritant’ en ‘het leukste werk wat je maar kunt bedenken’. Hangt van de dag af 😉

Alt text for the image
Deel & reageer!
Loading...
>2.6mln abonnees>1.4mln volgers>167k volgers>175k luisteraars>124k volgers
Over StukTVFAQHuisregelsVacaturesPartnership / adverterenContactPrivacyverklaringCookieverklaringGebruikersvoorwaarden

© 2024 STUKTV