Extra

29 november 2022

TeamSTUK: Tommy

Hey, kan je ons wat vertellen over jezelf?

Hallo, mijn naam is Tommy, een leuke spontane jongen van 25 uit het Oosten des lands. Ben jij een vrijgezelle…. GEINTJE!

Achter de schermen ben ik ook wel bekent als the wizard 🧙, til ik alle edits samen met het post productie team bij STUK tot het level wat de kijker gewend is! Eeuwige stagiair sinds mijn stage in 2016 blijven plakken. In mijn vrije tijd die ik naast werken bij STUK over houd (mag wel wat meer vrije tijd zijn hèhè) ga ik graag naar feesten met vrienden, game ik lekker thuis op de bank, pak ik graag films mee in de bios of spendeer ik tijd met mijn familie. Daarnaast reis ik het liefst elk jaar naar een nieuw land en zet ik van die trip een tattoo ter herdenking. Samen met andere leden van het team ben ik vaak te vinden op huisfeestjes of sta ik regelmatig met onze Jer Utrecht onveilig te maken in het weekend.

Alt text for the image

Wat is je functie binnen TeamSTUK?

Knippen, plakken en bier drinken. Daarnaast help ik onze edit stagiaires groeien van complete noobs tot eindbazen. Ik bedenk samen team creatie hoe onze programma’s er altijd uit zien, zoals de vormgeving, cameravoering, muziekjes, dat soort dingen! Wanneer er een StukTV feestje is ben ik altijd de aangewezen idioot die ervoor moet zorgen dat het uit de hand loopt, een taak die ik erg serieus neem. Gelukkig helpt Stefan mij daar vaak bij, partners in crime...

Wat is je grootste blunder die je hebt gemaakt op de werkvloer/op de set?

Het eerste seizoen van Het Jachtseizoen (tijdens mijn stage) ben ik een SD kaart kwijtgeraakt! Een POV van de Jachtseizoen bus was zoek, iedereen boos… veel ruzie… ik in paniek natuurlijk, maar ik moest en zou hem vinden! Ik ben naar de autoverhuurder gegaan waar de Jachtseizoen bus stond en heb 2 uur lopen zoeken in, om, op en door die hele bus tot ik PLOTS in het rubber tussen de opstap van de bestuurder een kleine glinstering lag. HET KAARTJE, ik blij, iedereen blij en daarna nooit meer een kaartje kwijtgeraakt.

Wat vind je het leukst om te doen?

Wanneer we een nieuwe serie bedenken vind ik het geweldig om mee te denken hoe deze vorm gaat krijgen in style, edit, vormgeving, muziek en socials. De plannen worden door team creatie goed in elkaar gezet, dus het is altijd een prettige uitdaging om al die zwevende ideetjes vast te binden aan een format waar we ons allemaal in thuis voelen.

Wat voor werk zou je doen als StukTV niet bestond?

Ik zou hoe dan ook in de tattooshop van mijn vader werken! Zelf tattoos zetten en creatief bezig zijn op wat voor vlak dan ook.

Alt text for the image

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben het meest trots op het succes van Het Jachtseizoen. Dit was een stageproject voor mij en ik heb door de jaren heen veel werk geleverd om het programma steeds beter te maken. Dat we het uiteindelijk ook internationaal hebben kunnen verkopen was voor mij wel het moment dat ik realiseerde dat we iets unieks en blijvends hebben gemaakt.

Wat is je mooiste/ grappigste/ leukste moment met TeamSTUK?

Dat zijn er echt te veel om op te noemen, maar de beste momenten zijn zeker die waar het team off camera is. Iedereen bij elkaar in een huisje in binnen- of buitenland en gezellig met elkaar ouwehoeren. Geen werk, geen gedoe, maar gewoon lekker tijd spenderen met elkaar. Dat maakt TeamSTUK ook zo speciaal. Het is eigenlijk een soort familie van prettig gestoorde idioten die heel veel van elkaar én hun werk houden.

We weten allemaal dat de jongens heel flauw kunnen zijn. Hoe is het nou om samen met Giel, Thomas en Stefan samen te werken?

Het is ongelofelijk inspirerend om te zien hoe de boys zoveel inzet hebben gegeven en blijven geven over de jaren heen. Van ieder van hun leer ik continu wat nieuws.

Giel is echt onze leider, onze kapitein. Hij weet iedereen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en weet ook als geen ander hoe hij het gezellig moet houden (is en blijft een brabo he).

Thomas is echt lachen gieren brullen. Het is nooit een saai moment met deze man en wanneer die z’n focus zet op de creativiteit maken we ongelofelijk vette producten. De tijden waarbij Tho en ik samen hebben geknokt om (On)mogelijk vorm te geven waren voor mij mega leerzaam en vermakelijk!

Stefan is de ziel. Hij is iedereens beste maatje en een van de liefste mensen op aarde. Naast dat we over de jaren heen een persoonlijke band hebben opgebouwd, weet ik dat ik bij Stefan altijd een goudeerlijke mening kan krijgen. Hij kan als geen ander out of the box denken en biedt altijd een nieuw vers perspectief waar we allemaal echt beter van worden. Een echt Gouden trio als je het mij vraagt. Een hele eer om met deze mannen te mogen vlammen dag in dag uit.

Alt text for the image
Deel & reageer!
>2.6mln abonnees>1.4mln volgers>167k volgers>175k luisteraars>124k volgers
Over StukTVFAQHuisregelsVacaturesPartnership / adverterenContactPrivacyverklaringCookieverklaringGebruikersvoorwaarden

© 2024 STUKTV