Extra

15 november 2022

TeamSTUK: Jer

Hey, kan je ons wat vertellen over jezelf?

Mijn naam is Jeroen Eenink, of terwijl Jer. Ik ben 26 jaar oud en spendeer het grootste deel van mijn leven in de prachtige stad Utrecht. Ik ben graag onder de mensen en hou ervan om met mijn vrienden een kroeg te bezoeken. Ook ben ik graag bij een vijver, vol met eenden. Want eenden zijn top! Verder ‘probeer’ ik zo nu en dan nog wat uurtjes te spenderen in de sportschool.

Alt text for the image

Wat is je functie binnen TeamSTUK?

Binnen TeamSTUK vervul ik de functie van producer.

Wat is je grootste blunder die je hebt gemaakt op de werkvloer/op de set?

Mijn grootste blunder binnen STUK heb ik gemaakt tijdens mijn stageperiode in 2019. Giel, Thomas en Stefan moesten voor een opdracht video de moeder van Giel stalken op haar werk. Voor een item was bedacht dat één van de jongens de moeder van Giel zou stalken als vermomde glazenwasser. Er was een vermomming, de benodigdheden van een glazenwasser, aan alles was gedacht. MAAR, het feit dat het raam van het kantoor van de moeder van Giel niet te bereiken was omdat er een vijver rond het kantoorpand zat, werd even over het hoofd gezien. Een flinke blunder maken en geen back-up vermomming hebben maakte het dat de draaidag naast het kantoorpand werd afgeblazen.

Wat vind je het leukst om te doen?

Het leukste aan mijn werk vind ik toch wel de draaidagen. Dit zijn toch de dagen waar je in een productieperiode naartoe werkt en waar je ‘als het goed is’ de bevestiging krijgt dat je je werkzaamheden goed hebt uitgevoerd. Daarnaast, werken we met een topteam en is het op set ook altijd erg gezellig.

Wat voor werk zou je doen als StukTV niet bestond?

Tot ik naar de middelbare school ging wilde ik altijd bakker worden. Toen ik erachter kwam dat een bakker altijd om 04:00u naast zijn bed staat ben ik snel verder gaan kijken. Vanaf de middelbare school wilde ik heel graag geschiedenisdocent worden. Ik ben zelfs nog naar open dagen geweest van een aantal pabo-opleidingen. Ik heb het vermoeden dat de kans groot is dat ik voor de klas had gestaan als YouTube niet had bestaan.

Alt text for the image

Waar ben je het meest trots op?

Ik denk dan toch het tweede seizoen van De Drop waarvoor ik zowel de productie als de redactie heb gedaan. Waar we van plan waren om de grens over te gaan naar andere landen voor opnames gooide de lockdown vanwege corona roet in het eten. We waren genoodzaakt om op zeer korte termijn zes goede spookverhalen + locaties in Nederland te vinden. Dit was een flinke uitdaging die uiteindelijk goed heeft uitgepakt. Iets waar ik zeker trots op terugkijk.

Wat is je mooiste/ grappigste/ leukste moment met TeamSTUK?

Dit zijn er ontzettend veel. Wat me nog heel goed bij staat is een teamweekend in 2021 waar vooral onze accommodatie het zwaar te verduren heeft gekregen. Laten we het er op houden dat er van de borg weinig is overgebleven.

We weten allemaal dat de jongens heel vervelend kunnen zijn. Hoe is het nou om samen met Giel, Thomas en Stefan samen te werken?

Het is hartstikke leuk om met de jongens samen te werken. Nou kan het ook nog wel eens zwaar zijn om met ze te werken. Vooral als ze met z’n drieën bij elkaar zijn stuiteren ze alle kanten op.

Alt text for the image
Deel & reageer!
>2.6mln abonnees>1.4mln volgers>167k volgers>175k luisteraars>124k volgers
Over StukTVFAQHuisregelsVacaturesPartnership / adverterenContactPrivacyverklaringCookieverklaringGebruikersvoorwaarden

© 2024 STUKTV