1 augustus 2012

Huisregels

StukTV neemt geen blad voor de mond, en dat verwachten we van jouw comments ook. Uiteraard hebben we huisregels op StukTV. Naast ons gezeur en onze video’s die we plaatsen verwachten we wel dat iedereen respect naar elkaar toont. Zoniet, dan beschikken wij in ieder geval over de mogelijkheid om een gebruiker te blokkeren. Het reageren op StukTV is dan ook niet geheel vrijblijvend: helaas zijn ook wij gebonden aan wetten en regels. Dat geldt hier op onze website en in onze app, maar ook op ons Youtube-kanaal en social media kanalen. Maar laat je hier niet door afschrikken: we houden van heerlijke discussies!

Niet aanvaardbaar Extreem taalgebruik, bedreigingen, racisme, anti-semitisme. Weet je, heb gewoon respect voor elkaar en de mening van een ander.

Vervelio’s Iedere mens heeft weleens kritiek op iets. Kritiek is goed, we zullen je niet aanpakken vanwege inhoudelijke kritiek. Probeer het alleen niet te forceren. We houden van lieve mensen, maar sommige die StukTV willen beschadigen of de sfeer willen verpesten zijn stout. Blijf altijd iets nieuws vertellen. Aanhoudende zeikreacties plaatsen faalt in onze ogen enorm. We zeggen dan heel eenvoudig: Bye Bye man, bye bye! BLOK.

Seksueel gefrustreerden hero’s De echte helden die denken dat alles wat wij plaatsen over seks gaat sturen we graag door naar hun bedje. Vrouwelijke bezoekers stellen we erg op prijs. Die willen we niet confronteren met seksueel gefrustreerde mannetjes die weinig respect hebben voor vrouwen. Via deze weg ook gelijk onze excuses naar alle vrouwen voor alle momenten dat wij op onze site of in onze video’s minder vrouwvriendelijk overkomen. Wij menen het niet zo! Love U 4ever!

Sluwe vossen Privé-gegevens die iedereen kan zien zijn nooit welkom. Daaronder vallen ook het zonder toestemming linken naar andermans internetaccounts, foto’s of blogs. We accepteren dus niet dat er privé-gegevens worden gepost. Amen.

Dreigementen Ga medecommenters niet uitschelden of uitlachen. Ga elkaar niet bedreigen via StukTV. Wij zijn soms ook niet bepaald netjes, maar ga elkaar niet bedreigen. De mafkezen die geen leven hebben en alleen via internet stoer over willen komen terwijl ze nog vers in de luiers zitten: daar lachen we hartelijk om. Bedreig nooit-nimmer niet personen of onderwerpen die wij op StukTV behandelen/plaatsen. In het ergste geval dienen wij hier de sterke arm der wet voor in te schakelen!

Taal Voertaal op StukTV is Nederlands: gebruik dat dan ook. Liefst correct en foutloos, zodat iedereen het kan begrijpen en niemand je hoeft te corrigeren over je taalgebruik. Overigens, zij die continue lopen te zeiken over andermans taalgebruik zijn niet welkom. Onleesbare/onbegrijpelijke reacties worden verwijderd.

Afdwalen Waarom een reactie plaatsen onder een comment dat compleet niets met het onderwerp te maken heeft? Juist, gewoon niet doen!

Tips en/of klachten Tips aan de redactie kunnen tevens via het contactformulier worden ingediend. Wij nemen alleen contact met je op mocht dat nodig zijn: verwacht dus geen reactie!

Deel & reageer!
Loading...
Download de STUK-app!

Download de STUK-app!

>2.6mln abonnees>1.4mln volgers>167k volgers>175k luisteraars>124k volgers
Over StukTVFAQHuisregelsVacaturesPartnership / adverterenContactPrivacyverklaringCookieverklaringGebruikersvoorwaarden

© 2024 STUKTV