1 augustus 2012

Veelgestelde Vragen

Mag ik jullie interviewen?

We krijgen heel veel interview-aanvragen. Hier kunnen we niet allemaal op ingaan. In principe hebben we het nu zelfs zo druk dat we enkel en alleen aanvragen van landelijke media proberen te behandelen. Overige media- en interviewaanvragen moeten we in 99% van de gevallen teleurstellen.

Op deze website vind je echter al veel informatie die je vrijblijvend kunt gebruiken voor wat dan ook. We proberen alle informatie zo veel mogelijk aan te blijven aanvullen. En mocht je vragen hebben die je niet op de website hebt kunnen vinden: neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Willen jullie op mijn verjaardag komen?

Dat lijkt ons hartstikke leuk! Maar we krijgen heel veel verzoekjes om een keertje langs te komen, of feestjes bij te wonen. Als we daar op in zouden gaan, dan houden we geen tijd meer over om toffe video's voor jullie te maken. En dat is wat we het liefste doen! Je kunt natuurlijk wel je feestje bij ons komen vieren! We geven heel veel optredens door het hele land. Check onze agenda waar we de komende tijd allemaal te vinden zijn!

Willen jullie een videoboodschap inspreken?

Dit verzoek krijgen wij heel vaak. Maar als we aan al die videoboodschappen zouden gaan beginnen, dan houden we geen tijd over om toffe content voor iedereen te maken. En dat is wat we het liefste doen!

Welke advertentiemogelijkheden zijn er?

Interesse in een samenwerking met StukTV? Mail voor zakelijk contact: [email protected]  We vertellen je graag alle mogelijkheden. 

Willen jullie mijn goede doel sponsoren?

We krijgen regelmatig aanvragen voor goede doelen acties binnen in onze mailbox. We hanteren het volgende:

Sponsoring: StukTV sponsort in principe geen enkele actie met financiële middelen.

Promotie: StukTV bindt zich ieder jaar aan 1 of 2 acties. Meer niet. 

Overige: aanvragen of StukTV aanwezig kan zijn bij speciale dagen of acties kunnen altijd bij ons worden ingediend. We zullen per aanvraag bekijken of wij het bij StukTV vinden passen en of het in ons schema past.

Kan ik stage bij jullie lopen?

Ja, dat kan! We nemen alleen geen open sollicitaties aan, dus check snel jobs.talpanetwork.com om te zien of er binnen de afdeling Talpa Social en/of StukTV voor jouw geschikte stageplaatsen beschikbaar zijn. 

Kan ik bij jullie komen werken?

Werken? Bij ons wordt er niet gewerkt. Maar mocht je toch interesse hebben: TeamSTUK is een klein en vast team. Er zijn niet vaak nieuwe functies beschikbaar, maar mochten ze er zijn dan plaatsen we ze op jobs.talpanetwork.com

Hoeveel verdienen jullie?

Dat moet je aan ome John vragen. 

Mag ik jullie telefoonummer?

Nee.

Mag ik jullie video's op mijn eigen kanaal uploaden?

Nee, natuurlijk niet! Dat is diefstal!

Het rippen van onze video's en zonder onze toestemming ergens anders publiceren is bij wet niet toegestaan. In principe zou je hier dus (hoge) boetes voor kunnen krijgen.

Zover laten wij het vaak niet komen. Maar als we ontdekken dat het gebeurt dan ontvangt het kanaal waar de video's zijn geüpload wel een claim of een strike!

Mag ik meedoen aan één van jullie programma's?

Helaas, je kunt jezelf niet uitnodigen om in onze programma's mee te doen. De deelnemers voor onze programma's selecteren we zelf.

Bij sommige programma's is het mogelijk om je aan te melden voor deelname. Dat kondigen we dan altijd duidelijk aan, inclusief hoe je je moet aanmelden. Het heeft geen zin om ons hier voor te mailen.

Wanneer komt er een nieuwe serie? Wat zijn jullie nu aan het opnemen?

We houden meestal nog even geheim waar we precies allemaal mee bezig zijn. Maar iedere nieuwe serie of aflevering kondingen we altijd grootst aan via onze social media kanalen!

Mag ik iets naar jullie opsturen?

Tuurlijk! Wij worden altijd heel erg blij van leuke post!

Dit is het adres van ons kantoor (wij zijn hier niet altijd te vinden en het heeft geen zin om ons hier op te zoeken):

Talpa Network t.a.v. StukTV Bergweg 70 1217 SC Hilversum

Bedrijfsinformatie

StukTV is een activiteit van Social Moment BV, onderdeel van Talpa Network. 

Factuurgegevens: Talpa Network t.a.v. Social Moment Bergweg 70 1217 SC Hilversum [email protected] KVK: 68641796

Geregistreerd bij COMMISSARIAAT VOOR DE MEDIA

Social Moment BV (oftwel StukTV) staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.

Deel & reageer!
Download de STUK-app!

Download de STUK-app!

>2.6mln abonnees>1.4mln volgers>167k volgers>175k luisteraars>124k volgers
Over StukTVFAQHuisregelsVacaturesPartnership / adverterenContactPrivacyverklaringCookieverklaringGebruikersvoorwaarden

© 2024 STUKTV