Extra

13 december 2022

TeamSTUK: Cameraman Jaap

Hey, kan je ons wat vertellen over jezelf?

Hoi, ik ben Jaap. Ik werk nu al zo’n 4 jaar voor StukTV. Ik ben cameraman van beroep en als ik een keer vrij ben dan vind ik het heerlijk om lekker te gamen of films te kijken.

Alt text for the image

Wat is je functie binnen TeamSTUK?

Mijn functie binnen TeamSTUK is cameraman. Jullie kennen me waarschijnlijk allemaal als boeven cameraman voor het programma Het Jachtseizoen.

Wat is je grootste blunder die je hebt gemaakt op de werkvloer/op de set?

Mijn grootste blunder die ik ooit heb gemaakt op de werkvloer is dat ik weleens een regenhoes vergeten was voor over de camera. Dit was net toen Mart Hoogkamer, die 5 jetski's had geregeld voor zijn vlucht tijdens Het Jachtseizoen, waardoor de camera helemaal nat was geworden. Hierdoor viel de camera elke 5 minuten uit en moest ik hem vervolgens 10 seconden resetten. Gelukkig door de selfiecam en de magische edit skills van onze editor Tommy Lee heeft de kijker daar niks van gemerkt. 

Wat vind je het leukst om te doen?

Ik vind van StukTV winnen en met name van Giel altijd wel heel leuk! Maar qua programma's denk ik dat ik De Kluis leuker vind dan Het Jachtseizoen om te filmen, want Het Jachtseizoen is zo intens en ook wel zwaar om te maken. Met de kluis ga je lekker inbreken en dat is wel cool!

Wat voor werk zou je doen als StukTV niet bestond?

Waarschijnlijk ook cameraman. Ik ben nu freelancer, dus ik ben niet vast in dienst bij StukTV. Dit geeft mij de vrijheid om bijvoorbeeld ook een Ex on the Beach te maken of de nieuwe documentaire over Andre Hazes Junior!

Alt text for the image

Waar ben je het meest trots op?

Dat is natuurlijk dat ik samen met Jamal de StukTV bus heb kunnen stelen!

Wat is je mooiste/ grappigste/ leukste moment met TeamSTUK?

Mijn mooiste moment met StukTV was denk ik dat Martin Garrix belde en mij en de mannen van StukTV uitnodigde om de aflevering bij hem te komen kijken. Dat had nog nooit een boef gedaan en vond ik heel bijzonder!

We weten allemaal dat de jongens heel vervelend kunnen zijn. Hoe is het nou om samen met Giel, Thomas en Stefan samen te werken?

Ik vind het sowieso bijzonder dat ik onderdeel mag zijn van een soort van online revolutie, een hoofdstuk 1 waar alles begon! Maar daarnaast zijn de mannen altijd erg cool om mee samen te werken. Je moet tegen een geintje kunnen en de werkdruk kan soms best hoog zijn, maar dat zijn de beloningen ook! En ondanks dat ik freelance ben en niet bij hun in dienst zit, geven ze me als geen ander het gevoel dat ik bij hun team hoor! Dat vind ik een echte eer!

Alt text for the image
Deel & reageer!
Loading...
>2.6mln abonnees>1.4mln volgers>167k volgers>175k luisteraars>124k volgers
Over StukTVFAQHuisregelsVacaturesPartnership / adverterenContactPrivacyverklaringCookieverklaringGebruikersvoorwaarden

© 2024 STUKTV