10 maart 2023

TeamSTUK: Lucas

Hey, kan je ons wat vertellen over jezelf?

Dat denk ik wel. Ik ben de 22 jarige Lucas. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om muziek te maken, te schrijven en ook het filmen van mijn eigen ideeën plus die dan weer monteren vind ik ook echt heel tof.

Alt text for the image

Wat is je functie binnen TeamStuk?

Ik ben Junior editor!

Wat is je grootste blunder die je hebt gemaakt op de werkvloer/op de set?

Ik denk dat het meer een opstapeling is van meerdere situaties. Dat gaat dan van export foutjes tot kleurnabewerking niet toevoegen aan de clips.

Wat vind je het leukst om te doen?

Ik vind het het leukst om van niets iets te maken. Soms heb je een moment in een aflevering die eigenlijk een ander tintje moet krijgen maar je dan denkt van: “Hoe dan?”. Als het dan uiteindelijk is gelukt is het wel super tof.

Wat voor werk zou je doen als StukTV niet bestond?

Ik denk dat ik altijd wel ergens in de media gezeten zou hebben. Zijn vrij weinig andere dingen die mij zodanig interesseren als de media en muziek. Dus of in de muziek wereld of echt de media.

Alt text for the image

Waar ben je het meest trots op?

De vooruitgang die ik heb gemaakt binnen STUK. Ik begon als stagiair in het begin van 2022 en als ik het werk van wat ik toen afleverde vergelijk met hetgeen wat ik nu maak, dan zit daar wel een groot verschil tussen!

Wat is je mooiste/ grappigste/ leukste moment met TeamStuk?

Ik vond de avond van het Televisier Gala heel leuk. We hadden een boot waar we met het hele team op zaten. Ook al hadden we geen prijs gewonnen, het voelde wel als een overwinning met zijn allen.

We weten allemaal dat de jongens heel flauw kunnen zijn. Hoe is het nou om samen met Giel, Thomas en Stefan samen te werken?

Het is altijd een vet jolige sfeer. Ik krijg nooit het gevoel alsof ik niet iets tegen hun kan zeggen. De betrokkenheid is altijd aanwezig en dat is erg fijn om mee te werken.

Alt text for the image
Deel & reageer!
Loading...
>2.6mln abonnees>1.4mln volgers>167k volgers>175k luisteraars>124k volgers
Over StukTVFAQHuisregelsVacaturesPartnership / adverterenContactPrivacyverklaringCookieverklaringGebruikersvoorwaarden

© 2024 STUKTV