Extra

8 februari 2023

TeamSTUK: Robbin

Hey …, kan je ons wat vertellen over jezelf?

Hoi! Ik ben Robbin, 24 en ik woon in het oh zo mooie Pijnacker! In mijn vrije tijd houd ik vooral van gezelligheid en dat vormt zich al gauw in een biertje in mijn stamkroeg. Ook hou ik wel van een potje gamen op zijn tijd en op vakantie gaan!

ROBBIN_1

Wat is je functie binnen Team Stuk?

Mijn officiële titel is Online Content Creator. Ik ontferm mij over de uitingen op onze sociale mediakanalen. Klinkt erg saai als je het zo zegt.. Kort gezegd, ik bedenk samen met het team posts voor Instagram, TikTok etc. Ook maak ik met behulp van het team de Thumbnails voor de video's.

Wat is je grootste blunder die je hebt gemaakt op de werkvloer/op de set?

Dat was 100% tijdens mijn stage periode. Toentertijd hield ik mijzelf ook bezig met de socials voor het, toen nog, Gierige Gasten kanaal. Hier was ik op Instagram op beide ingelogd. En toen plaatste ik, netjes op tijd, een post voor de Gierige Gasten. Alleen deed ik dit toen op het StukTV account… Daar was niet iedereen even blij mee.

ROBBIN_2

Wat vind je het leukst om te doen?

Nieuwe shit bedenken. Dat kan op alles slaan. Of een goeie inhaker die wij plaatsen op de socials, een leuke TikTok, even iets roepen bij een format. Als het maar nieuw en vet grappig is.

Wat voor werk zou je doen als StukTV niet bestond?

Ik zou dan mijn school hebben afgemaakt hahah. Na mijn stage ben ik namelijk gestopt met school om te werken, vandaar. En dan was ik waarschijnlijk ook in de media beland. Voor een aantal jaar, daarna was ik les gaan geven. Dat heeft mij altijd enthousiast gemaakt. Weet niet of het dan gaat om de kennis overbrengen op leerlingen, of de mega veel vakantiedagen die je hebt.

Waar ben je het meest trots op?

Ja jezus, geen idee. De introductie van de kutstagiair posts denk. Begonnen met die slechte Photoshopjes en nu eigenlijk uitgegroeid tot een excuses voor als ik nu een fuck up maak in een post. Ik heb medelijden met de stagiairs die nog volgen hahah.

ROBBIN_4

Wat is je mooiste/ grappigste/ leukste moment met Team Stuk?

Ik moet kiezen tussen de eerste keer carnaval met TeamSTUK of het feest op de boot na het Televiziergala. Dan kies ik toch voor de eerste keer carnaval. Als iemand van ‘boven de rivieren’ was dit top. Kan mijzelf niet veel herinneren, maar de foto’s zijn wel leuk.

We weten allemaal dat de jongens heel flauw kunnen zijn. Hoe is het nou om samen met Giel, Thomas en Stefan samen te werken?

Leuk, druk, niet serieus, vermoeiend, leerzaam. Roep het allemaal. Maar einde van de dag is het natuurlijk wel een kleine jongensdroom die uitkomt.

Deel & reageer!
>2.6mln abonnees>1.4mln volgers>167k volgers>175k luisteraars>124k volgers
Over StukTVFAQHuisregelsVacaturesPartnership / adverterenContactPrivacyverklaringCookieverklaringGebruikersvoorwaarden

© 2024 STUKTV