Extra

24 januari 2023

TeamSTUK: Ennia

Hey, kan je ons wat vertellen over jezelf?

Hi! Ik ben Ennia, wonend in Amsterdam maar opgegroeid in het mooie Brabant. Ik hou van gezellig borrelen en eten met vrienden, maar ook van relaxen in een afgezonderd huisje in de natuur. Om te ontspannen ga ik graag een stukje hardlopen.

Alt text for the image

Wat is je functie binnen TeamSTUK?

Binnen TeamStuk vervul in de rol van producer.

Wat is je grootste blunder die je hebt gemaakt op de werkvloer/op de set?

Ooit tijdens een van de eerste seizoenen van Het Jachtseizoen ben ik 2 camera statieven vergeten in te laden, in de vroege ochtend op kantoor. En zonder statieven is het heel lastig draaien haha. Maar als productie is het ook je taak om dit zo snel mogelijk op te lossen, dus op de plek waar we draaide zat gelukkig een camera winkel. Zij waren zo aardig om ons even 2 statieven te laten lenen. Dus toen konden we toch snel beginnen!

Wat vind je het leukst om te doen?

Het leukste onderdeel van mijn werk vind ik de draaidagen. Na meer dan 5 jaar onderdeel te zijn van dit team, voelt het echt als met vrienden toffe video’s maken. En ondanks dat draaidagen vaak lange zware dagen zijn, vliegt dit door de gezelligheid altijd voorbij. Elke dag is totaal anders en vol verrassingen, ook al bereid je op kantoor alles zo goed mogelijk voor. Maar dat maakt het juist extra leuk!

Wat voor werk zou je doen als StukTV niet bestond?

Als StukTV niet bestond zou ik denk ik ergens anders in de media werken. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in camera’s en entertainment. Dus ik denk niet dat ik heel ergens anders terecht gekomen zou zijn.

Alt text for the image

Waar ben je het meest trots op?

Het meest trots ben ik op Het Jachtseizoen. Hier ben ik vanaf moment één betrokken bij geweest, ik heb de eerste tafel in de Jachtseizoen bus nog staan uitzagen, haha. Om te zien waar dit programma nu staat, dat is heel tof!

Wat is je mooiste/ grappigste/ leukste moment met TeamSTUK?

De mooiste momenten met TeamSTUK zijn toch wel die buiten werk dagen om. Wanneer we met zijn alle een feestje of team uitje hebben. Ik denk dat een van de hoogtepunten toch wel de reisjes naar Curaçao waren. Dat eiland hebben we redelijk uitgespeeld zullen we maar zeggen, haha.

We weten allemaal dat de jongens heel vervelend kunnen zijn. Hoe is het nou om samen met Giel, Thomas en Stefan samen te werken?

Het is nooit saai, laten we dat vooropstellen. Alles wat we maken, komt echt vanuit hen, maar ze zijn ook altijd geïnteresseerd in wat wij van bepaalde ideeën vinden. Het is echt een samenwerking van het hele team. Ook is het leuk om te zien hoeveel lol de boys nog steeds samen hebben na al die jaren. Maar ze alle drie in het gareel houden is soms een enorme opgave.

Alt text for the image
Deel & reageer!
>2.6mln abonnees>1.4mln volgers>167k volgers>175k luisteraars>124k volgers
Over StukTVFAQHuisregelsVacaturesPartnership / adverterenContactPrivacyverklaringCookieverklaringGebruikersvoorwaarden

© 2024 STUKTV