Extra

27 februari 2023

TEAMSTUK: DELON

Hey …, kan je ons wat vertellen over jezelf? Ik ben Délon, 22 jaar. En fulltime levensgenieter. En ik weet het, iedereen zegt dat. Maar bij mij is het daadwerkelijk het geval. Ik hou van het maken van video’s. Van commercials tot fictie tot programma’s. Zolang ik de kijker maar kan amuseren. Daarnaast hou ik van een leuk feessie op zijn tijd, maar een heel weekend niks doen vind ik zo nu en dan ook wel relaxed! Haha

Wat is je functie binnen Team Stuk? Ik doe de redactie voor Stuk. Samen met het creatieve team bedenk ik de inhoud van de video’s die we maken, en deze “bewaak” ik van begin tot eind! Dus denk aan het brainstormen voor nieuwe series, schrijven van de scripts, keertje meekijken op de draaidagen om vervolgens samen met de editors tot het meest vette eindproduct te komen!

Wat is je grootste blunder die je hebt gemaakt op de werkvloer/op de set? Samen met Tho en Steef ben ik voor de serie ‘Prankstrijd’ naar Milaan gevlogen. Het doel: het vakantiehuis van Enzo Knol veroveren! Althans, Tho en Steef zouden het huis ‘veroveren’. Mijn taak was om het op beeld te krijgen! ;). Dus na heel wat reisuurtjes kwamen we aan bij het park waar het huis van Enzoknol op zou staan. We hadden online al gezien welk huisnummer hij had, dus het kon niet meer fout gaan. Snel over een hekje gesprongen om het vakantiepark binnen te treden, en op naar Enzo’s huis. Maar eenmaal op het park kwamen we erachter dat er meerdere huizen waren met hetzelfde nummer. Dus wij stonden daar zo lang te zoeken dat de beveiliging ons al lang doorhad. En zonder ook maar een glimp van het huis van Enzo te hebben gehad werden we het terrein alweer afgestuurd. Hele reis voor niks gemaakt dus! Wel nog even Milaan in geweest, was leuk haha!

THO_STEEF_DELON_MILAAN

Wat vind je het leukst om te doen?

Ik vind de brainstorms voor de nieuwe series het leukst! Samen met het creatieve team (waaronder Giel, Thomas en Stefan) bedenken we de gekste dingen. Zonder limits. Dat is vaak één en al lachen!

Wat voor werk zou je doen als StukTV niet bestond? Ik ben eigenlijk afgestudeerd als fictie-producent. Dus waarschijnlijk zou ik dan op fictie sets staan! Ook heel erg leuk, en wellicht voor later weer! Maar voor nu ben ik veel meer fan van deze snelle wereld!

Waar ben je het meest trots op? Ik vind de opening van Puberende Bejaarden seizoen 2 echt mega dik gelukt! In een brainstorm hadden we bedacht dat het vet zou zijn als we het tweede seizoen zou beginnen met dat de opa’s van het eerste seizoen overleden zouden zijn. Los van de fictiescene waarmee het seizoen opent, hadden wij nooit verwacht dat de nietsvermoedende genodigden zouden geloven dat twee opa’s de grafkist zouden laten vallen. Maar niets was minder waar! De genodigen geloofden ECHT dat er 2 opa’s waren die de grafkist lieten vallen. Hoe ge-ni-aal! Echt een mega dikke opening van een nieuw seizoen Puberende Bejaarden!

PRANKSTRIJD_DELON

Wat is je mooiste/ grappigste/ leukste moment met Team Stuk? Naast dat we zo nu en dan leuke feestjes hebben zoals na Televizier of op carnaval vond ik heel Stefans Stunt Show seizoen 2 echt ge-ni-aal om te maken! Ik had de taak om voor de laatste aflevering een backstage video te maken. Dus ik kon lekker genieten vanaf de zijlijn! En ik weet niet of je het seizoen al hebt gezien, maar dan snap je denk ik meteen waarom het zo leuk was. Ik heb denk ik nog nooit zo veel gelachen op draaidagen!

We weten allemaal dat de jongens heel flauw kunnen zijn. Hoe is het nou om samen met Giel, Thomas en Stefan samen te werken? Goud! – Stel je voor dat je allemaal creatieve mensen in een ruimte zetten. En iedereen heeft ALTIJD het BESTE idee! Die chaos die er dan ontstaat is top. Haha.

TEAM_STUK_SINTERKLAAS
Deel & reageer!
Loading...
>2.6mln abonnees>1.4mln volgers>167k volgers>175k luisteraars>124k volgers
Over StukTVFAQHuisregelsVacaturesPartnership / adverterenContactPrivacyverklaringCookieverklaringGebruikersvoorwaarden

© 2024 STUKTV