Wat is StukTV?

StukTV maakt spraakmakende, bizarre, humoristische en uitdagende content. Iedere week bepaalt de kijker wat de presentatoren Giel, Thomas & Stefan moeten uitvoeren. Naast de wekelijkse opdrachtvideo’s produceren we diverse series zoals Jachtseizoen en De Kluis.

Met meer dan 2 miljoen abonnees op YouTube, honderdduizenden volgers op social media als Instagram, Facebook en Twitter en meer dan 22 miljoen views per maand is StukTV het grootste online entertainmentplatform van Nederland.

Maar het gaat verder dan alleen YouTube. We produceren muziek waarmee we de streaminglijsten proberen te veroveren. En uiteraard breken we de tent af bij ieder feestje waar wij achter de draaitafels kruipen. We hebben een eigen merchandise-lijn. En we verschijnen regelmatig op de ouderwetse televisie. Kortom: StukTV is overal en we zijn nog lang niet klaar met het internet te veroveren!

Presentatie

Giel, Thomas en Stefan.
Klik op de foto’s om meer over ze te weten te komen.

Team StukTV

Om alle video’s te realiseren, hebben we support van dit vaste team toppers. Zij produceren, monteren en faciliteren alle afleveringen!

StukTV Music

Voor al zaken rondom STUK Music Management en boekingen.

Tourmanager

WEBHOSTING

Partners:

 

Samenwerking

StukTV heeft veel ervaring met het produceren van branded content. We hebben samengewerkt met onder andere:

Interesse in een samenwerking met StukTV?
jeroen.smolders@talpanetwork.com