SERIE: De Hongerige Wolven

Vol trost presenteren wij onze nieuwe serie: De Hongerige Wolven.

Wat als je negen hongerige wolven loslaat in een krimpend territorium en zij op elkaar moeten jagen? Wie weet zich binnen de roedel te bewijzen als alfawolf en gaat er met de winst vandoor? 

In deze nieuwe serie zullen wij als gamemasters het spel van negen strijdlustige deelnemers besturen. Deze deelnemers (wolven) zijn door ons geselecteerd uit honderden aanmeldingen. In 8 spannende afleveringen gaan zij de strijd met elkaar aan om een eliminatie te voorkomen.

Aan het begin van het spel zijn alle wolven 1.000 euro waard. Ieder aflevering kunnen zij geld van elkaar afpakken door op elkaar te jagen met behulp van hun laserwapens. Wordt een wolf geraakt, dan gaan er euro’s van zijn of haar waarde naar degene die heeft geschoten.

De jacht vindt plaats in een territorium dat bij aanvang van het spel vele kilometers in doorsnede is. Zodra het startsignaal heeft geklonken, begint het territorium echter te krimpen. Komen de wolven buiten het speelveld, dan kost dit ze keiharde euro’s. De wolven hun kansen echter ook vergroten, want in dit territorium zijn verschillende voordeelpunten te vinden. Deze voordeelpunten helpen om de vijand te verslaan of kan extra geld opleveren.

Aan het einde van ieder aflevering wordt tijdens de eliminatie duidelijk wie het minste geld op zijn of haar naam heeft staan, en dus de roedel moet verlaten. De wolf die zich tot het einde van de finale staande heeft weten te houden, mag zichzelf de ultieme alfa wolf noemen en wint zijn of haar waarde. En dat kan oplopen tot vele duizenden euro’s.

De Hongerige Wolven wordt geproduceerd door het complete team achter StukTV.