2 Zapp Awards gewonnen!

Wow, wat een avond! Kom je met lege handen naar De Vorstin in Hilversum, omdat je genomineerd bent voor de Zapp Awards, verlaat je vervolgens het feestje met 2 prachtige Pauwen!

BESTE ONLINE CONCEPT

Onze avond begon al geweldig: we liepen de rode loper op en werden meteen overvallen door Stijn Fransen: “Jullie hebben de award voor Beste Online Concept gewonnen met Het Jachtseizoen!” Trost als een pauw konden we vervolgens langs alle fotograven en camera’s richting de zaal. Nog steeds gespannen, want er was voor ons nog een award te winnen.

BESTE YOUTUBER

In de categorie “Beste YouTuber” waren genomineerd: Enzo Knol, Dylan Haegens en StukTV. De award ging naar ons. In zijn dankwoord vertelt Giel:
“We zijn supertrots op deze award. Wij kiezen op ons YouTube-kanaal voor kwaliteit boven kwantiteit. Daardoor kunnen wij vaak niet meer dan 2 video’s per week uploaden, want goede video’s maken kost nu eenmaal heel veel tijd. Ik ben ontzettend blij dat jullie als kijker dat ook waarderen en belonen met deze award.”

Ohja. Thomas moest ook nog meedoen aan een spelletje. Weten we voor eens en voor altijd dat Thomas niet goed is met het onthouden van namen (kan hij ook als mooi excuses bij z’n scharrels gebruiken).

WINNAARS

We feliciteren ook alle andere winnaars:

  • Beste Zapp Programma: Freeks Wilde Wereld
  • Beste Zapp Presentator: Buddy Vedder
  • Beste Artiest: Fource
  • Beste TV Programma: Wie is de Mol?
  • Beste Online Jeugdformat: Het Jachtseizoen
  • Beste YouTuber: StukTV

Zapp Awards gemist? Je kunt HIER terugkijken!

https://www.zapp.nl/zappawards/nieuws/24924-wij-feliciteren-alle-winnaars-met-hun-award