NIEUW: De Kluis

Dit is zo vet! We starten vandaag met de grootste online serie die ooit in Nederland is gemaakt!

Wij verdedigen een zwaarbeveiligd terrein waar meerdere kluizen staan. Eén van de kluizen ligt vol met goudstaven. Drie bekende Nederlanders proberen dat goud te pakken te krijgen. Niemand weet wanneer ze komen, waar ze komen en wat hun plan is.

Wij leven, eten en slapen 10 dagen lang bij de kluizen. We moeten scherp blijven en altijd klaar zijn om in actie te komen. Lukt het de overvallers om ons te verslaan, het goud te vinden en heelhuids met buit het terrein te verlaten? Of weten wij ze tegen te houden?

De Kluis wordt mede mogelijk gemaakt door De Nationale Postcode Loterij.


Opbrengst naar goede doelen
Het winnende team mag € 10.000,- aan het goede doel schenken. Het team dat na 8 afleveringen bovenaan de scorelijst staat mag een bonusbedrag van € 20.000,- schenken. De Postcode Loterij steunt meer dan 100 goede doelen die werken aan een betere wereld.Over de Nationale Postcode Loterij – de samenleving wint altijd

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk. UNICEF, Voedselbanken Nederland, het Wereld Natuur Fonds, Amnesty International, Natuurmonumenten, Artsen zonder Grenzen en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.