FEEST! StukTV: 5 jaar!

En voor je het weet, besta je alweer 5 jaar! Gelukkig hebben we het niet zonder feestje voorbij laten gaan…! 

Ja, we hebben het natuurlijk over het StukTV feest van afgelopen vrijdag- en zaterdagavond. Toen vierden wij, samen met jullie, het 5-jarig bestaan van StukTV in hartje Uden: de stad waar het allemaal is begonnen.

VRIJDAG | 12 – 18 JAAR

Vrijdagavond was speciaal voor 12-18 jaar. Iedereen ging los op optredens van Bizzey, Anbu Gang, Dansado & De Feestneger. En natuurlijk stapten wij zelf ook op het podium om de tent extra af te breken. Wow, wat kunnen jullie lekker feesten! En wat wij waren gesloopt na een hele avond springen. Maar, geen tijd om bij te komen…

ZATERDAG | 18+

Zaterdagavond: nieuwe ronde, nieuwe kansen. Uitverkochte zaal! Het is echt mooi om te zien dat er zoveel trouwe kijkers dit moment samen met ons wilde delen. Samen met Jailhouse Jimmy, Yung Felix, Ali B, Kraantje Pappie, Freddy Moreira, Dirtcaps en Partysquad hebben wij de tent volledig verbouwd. Het was zeker geen doorsnee avondje, het ging namelijk he-le-maal LOS. Kilo’s confetti de lucht in, honderden ballonen door de zaal, en Thomas had ook even een paar mooie danseressen voor op het podium geregeld. Tot in de vroege uurtje hebben we gesprongen, gezongen,gedronken, gedanst en gesjanst!

GEKKIGHEID

Nadat Thomas zijn broek omlaag deed voor Marieke Elsinga (https://www.rtlnieuws.nl/rtlboulevard/marieke-krijgt-thomas-van-stuktv-uit-de-kleren), stond Stefan tijdens het optreden tussen het publiek en besloot Ali B. hier en daar wat mensen uit te nodigen op het podium. Nee, er kwam geen einde aan, want ook onze eigen “K3” of nouja.. “K4” hebben nog even hun debuut gemaakt.. haha bedankt boys!

Het zal je dan ook niks verbazen dat afgelopen zondag iedereen volledig gesloopt was. Tijd voor vakantie!

Wij hebben genoten van dit mooie weekend en zullen deze avonden niet snel vergeten. We willen iedereen bedanken voor de afgelopen 5 jaar en kijken uit naar de jaren die nog in het vooruitzicht liggen. Jullie zijn voorlopig nog niet van ons af. Natuurlijk gaan we weer flink aan de bak om nog meer vette video’s te maken en vele feestjes te bouwen.

Was je erbij? Super tof, je kunt de foto’s terugvinden op onze Facebook pagina!