Vandaag zijn de VEED Awards uitgereikt: de jaarlijkse YouTube-publieksprijzen. Wij waren genomineerd in de categorieën ‘Beste Serie’ (Jachtseizoen) en ‘Beste YouTube-kanaal’. En het ongelofelijke is toch gebeurd: beide awards mochten wij tijdens de awardshow meenemen! En daarmee zijn we door jullie nu 4 jaar achter elkaar bekroond tot beste kanaal. Hoe ontzettend tof is dat? Liefde voor jullie!

BESTE SERIE

Het Jachtseizoen was genomineerd in de categorie ‘Beste Serie.’ Dit programma is voor ons geweldig leuk om te maken: iedere opnamedag is een feestje en ook tijdens de montages lachen we ons suf om de gekke stunts de onze boeven dit keer weer hebben uitgehaald om uit onze handen te blijven.

Daarom zijn we superblij dat zoveel kijkers deze serie waarderen en dat we deze award als kers op de taart erbij krijgen! We bedanken iedereen die heeft gestemd, maar vooral ook iedereen die achter de schermen keihard heeft gewerkt om van Het Jachtseizoen een succes te maken: ons hele team, editors, productie en redactie, CCCP, RTL MCN, SPEC en natuurlijk onze sponsor Samsung. En niet te vergeten alle boeven die het ons steeds weer een stukje moeilijker hebben gemaakt: jullie zijn toppers!

Andere genomineerden waren:

  • Cliffhanger – Dylan Haegens
  • Ezki’s Schoolleven
  • Jongens lezen de Girlz
  • Ongesteldheidschallenge

Journalistieke Aanmoedigingsprijs

We waren nog maar net bekomen van de serie-award, en plots werd Thomas op het podium geroepen! Hij heeft de journalistieke aanmoedigingsprijs gewonnen! Hij krijgt een budget om 1 van zijn ideeeën uit te voeren.

Beste YouTube-kanaal

Het was niet normaal spannend. Deze award hebben we de afgelopen 3 jaar gewonnen, maar we konden ons niet voorstellen dat dit nog een keer zou gebeuren. Met geknepen billetjes hoorden wij de uitslag aan: “…en de winnaar is….STUKTV!”

Gewoon nog steeds het beste YouTube-kanaal van Nederland. Wat een beloning voor hetgeen waar we dag-in dag-uit keihard mee bezig zijn: toffe content maken!

Wij proberen altijd de kwaliteit hoog te houden. Op onze manier origineel te zijn. Te verrassen. Te shockeren. Dat is belangrijker voor ons dan heel veel video’s uploaden, veel views, veel likes of veel geld. Sterker nog: we geloven dat goede content vanzelf leidt tot (blijvend) succes. Heel tof dat jullie als kijkers dat ook inzien. En hopelijk zijn er volgend jaar meer YouTubers die het ons op dit gebied moeilijker gaan maken.

Andere genomineerden waren:

  • De Bellinga’s
  • EnzoKnol
  • Girlys Blog
  • Kalvijn

BEDANKT

Bedankt voor het stemmen allemaal! Op naar een jaar met NOG toffere content!??