De Geluksbrigade

Afgelopen jaar hebben we een hoop vervelende dingen uitgehaald. Tijd om ook eens iets terug te doen voor een ander. De Geluksbrigade zorgt voor wat extra geluk en aandacht voor ieder die het nodig heeft!

Omdat we niet bij iedereen langs kunnen gaan, hebben we twee wensen uit onze mailbox gehaald. Allereerst zijn we op pad geweest met de 12-jarige gehandicapte Koen. Hij is dit jaar geopereerd aan zijn spina bifida (open ruggetje). Die operatie is goed verlopen, maar hij is daarna in een verkeerde rolstoel geplaatst en heeft nu last van drukplekken (open wonden). Om te kunnen genezen, moet Koen zoveel mogelijk in bed liggen. Je kunt je voorstellen dat dit voor zo’n jong energiek mannetje geen leuke tijd is. Daar gaat De Geluksbrigade verandering in brengen, en we bezorgen hem de dag van zijn leven!

We zijn ook op bezoek geweest bij de inwoners van het Dushi huis. Daar wonen kinderen en jongeren die wegens omstandigheden niet langer bij hun ouders kunnen wonen, en nergens anders een fijne thuissituatie hebben kunnen vinden. Maar De Geluksbrigade helpt dit even te vergeten: wij zorgen voor een mega-gezellige kerst in het Dushi huis.

Denk jij tijdens deze feestdagen ook aan een ander? Of steun een goed doel!

Voor De Geluksbrigade hebben wij een hoop hulp gehad. Wij willen iedereen ontzettend bedanken!